Het personeel van C. van den Heuvel & Zn B.V. transport voor het bedrijfspand Het personeel van C. van den Heuvel & Zn B.V. transport voor het bedrijfspand

C. van den Heuvel & Zn B.V.

Over C. van den Heuvel & Zn B.V.:

Expeditiebedrijf C. van den Heuvel & Zn B.V. is opgericht op 26 november 1929 door Cees van den Heuvel wonende te Gorinchem. In het begin werden de transportopdrachten uitgevoerd per bakfiets en per bromfiets, niet veel later per auto en per vrachtauto. Een bodehuis werd al snel opgericht in Gorinchem en de bode- en lijndiensten kwamen tot stand. Diverse bodediensten en transportbedrijven werden overgenomen voor de uitbreiding van de vergunningen. Sinds 1995 werkt C. van den Heuvel & Zn B.V. al met stad Alkmaar en DGO Hoogeveen en daaruit is het netwerk DistriXL geboren, naam gegeven door Hans de Graaf welke samen met Jaap Schuurman de oprichters zijn van DistriXL.

Een vrachtauto van C. van den Heuvel transport

Regionaal en internationaal

C. van den Heuvel concentreert zich met name op de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met een wagenpark bestaande uit 62 (trekkende) eenheden, variërend van bestelbusjes, bakwagens, wagens met aanhangers en trekkers met opleggers, met of zonder laadklep c.q. gesloten, huif, kast of tautliner kan C. van den Heuvel alles van pakket tot pallet van deur tot deur krijgen. Of uw zending nu naar een winkelstraat, thuisadres of industrieterrein moet, C. van den Heuvel draait er haar hand niet voor om. Een breed gamma aan transportmogelijkheden is wat C. van den Heuvel u biedt.

Met haar 3.500 m2 werkvloer met 8 dock deuren en 2 overhead deuren, 5.000 m2 parkeerruimte en 20.000 m2 opslagruimte is C. van den Heuvel breed inzetbaar en altijd paraat om transport op maat te leveren. C. van den Heuvel beschikt over een cross-dock voor 24-uurszendingen en ruime mogelijkheden tot op- en overslag.

Kernwaarden van C. van den Heuvel

Voor C. van den Heuvel transport staan twee waarden centraal: flexibiliteit en betrouwbaarheid. Boven alles staat: de klant is koning. De klant is er bij gebaat om in afwijkende situaties ook een logistieke partner te hebben, die juist kan anticiperen en handelen volgens de afgesproken waarden en normen. Wat C. van den Heuvel dan ook wil zijn, is een betrokken partner die meedenkt. Eigenlijk bijna alsof u uw eigen prive-transporteur heeft. Daarom wordt constant geïnvesteerd in de medewerkers, de systemen en de structuren. Chauffeurs worden gescreend, de automatisering wordt voortdurend tegen het licht gehouden en processen worden elke dag kritisch bekeken.

Volg uw zending

Natuurlijk biedt C. van den Heuvel ook de mogelijkheid om uw zending te volgen. Direct nadat uw zending de systemen van C. van den Heuvel betreedt krijgt u een e-mail met daarin alle gegevens benodigd om een zending te volgen. Deze gegevens kunt u vervolgens ook binnen uw eigen huisstijl aan uw ontvanger aanbieden. Na ontvangst kunt u het tijdstip en de datum van ontvangst, samen met de naam en handtekening van de ontvanger inzien.

Keurmerk TLN

Logo keurmerk Transport & LogistiekUiteraard beschikt ook C. van den Heuvel over het Keurmerk Transport & Logistiek. Het keurmerk Transport & Logistiek is geen makkelijk keurmerk om te behalen. Het keurmerk is in het leven geroepen om nieuwe, duurzame en innovatieve transporteurs te erkennen. Wanneer een onafhankelijke certificerende instantie na een audit een transporteur op alle criteria als voldoende beoordeeld krijgt de transporteur een certificaat en mag het keurmerk logo gebruikt worden.