Een drukke weg in de nacht met een lange sluitertijd gefotografeerd Een drukke weg in de nacht met een lange sluitertijd gefotografeerd

Allroad Logistics

Over Allroad Logistics:

Van koeriers naar alle wegen

In 2006 werd KTS B.V. opgericht vanuit een aantal kleinere ondernemingen die destijds vooral als koeriersbedrijf actief waren. Fijnmazig transport tot op de stoep was de kernactiviteit van deze ondernemingen. Volgens het motto "eendracht maakt macht" groeide KTS al snel uit tot een volwaardig transportbedrijf.

In 2014 werd volgens dezelfde filosofie aansluiting gezocht bij de Allroad groep uit Eindhoven en werd er overgeschakeld op de handelsnaam "Allroad Logistics", waarbij de dagelijkse leiding in handen ligt van Jan-Willem de Graaf die al sinds 1993 ondernemer is in de transport en logistiek sector.

Jong, dynamisch en duurzaam

De eerder genoemde groei mag natuurlijk best even in cijfers uitgedrukt worden. Zo zijn er bij Allroad Logistics zo'n 150 mensen werkzaam, waarvan zo'n 120 chauffeurs. Bij Allroad Logistics vindt een voortdurende vernieuwing plaats, wat zich vertaalt in een jong wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit minimaal EURO 5 wagens, maar sinds de beschikbaarheid ervan voldoen alle aangekochte voertuigen zelfs aan de EURO 6 emissienormen. En niet alleen het wagenpark is jong. Allroad Logistics is in zijn geheel een jong, dynamisch bedrijf dat klaar is voor de nieuwe werkelijkheid. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, de klant is altijd koning en transparantie is een groot goed.

Allround onderweg

De naam Allroad is een logisch gevolg van het brede pakket aan diensten dat onder deze vlag geleverd wordt. Onder andere een uitzendbureau voor chauffeursdiensten, het opleidingsbedrijf Stay Skilled, rijschool Dekker (voor alle rijbewijzen) en een slipschool genaamd "Black Wheels" opereren onder de Allroad vlag. Allroad logistics verzorgt in deze bijzondere formatie uiteraard het transport en de logistieke functies. Als gevolg van de unieke samenwerking binnen Allroad, zoals het opleiden tot buschaffeur of vrachtwagenchauffeur ligt de kracht van Allroad Logistics in projecten en het leveren van maatoplossingen. Maatwerk leveren betekent immers flexibiliteit aan de dag kunnen leggen, één van de drie pijlers van Allroad Logistics, perfect aangevuld door klantgerichtheid en flexibiliteit.

Pick up & Drop off

Allroad Logistics verzorgt naast bovengenoemde diensten ook nog eens het zogenaamde "Pick up & Drop off". Een ondersteunende dienst voor monteurs van diverse technische bedrijven waar bij behoefte aan een onderdeel Allroad haar magazijnen aanspreekt. De benodigde onderdelen kunnen dan uit een nabijgelegen magazijn opgehaald (Pick up) of zelfs op locatie gebracht (Drop off) worden. Vergelijkbaar hiermee is het zogenaamde "Citystock", met het verschil dat deze voorraad een lagere doorloopsnelheid heeft. Een mooi voorbeeld hiervan is een ondersteunende dienst voor KPN. Bij dreigend onweer staat Allroad Logistics al klaar met een nood-generator voor de monteurs van KPN. Als laatste verzorgt Allroad Logistics "sleutelbeheer". Voor bedrijven die veel verschillende sleutels in beheer hebben neemt Allroad Logistics hiervan de logistiek op zich. Bedrijven uit vooral de automotive sector, zoals bijvoorbeeld PON, waar veel sleutels van bijvoorbeeld werkplaatsen en schuren rouleren besteden het zorgen dat de juiste sleutel op de juiste plek en tijd is uit aan Allroad Logistics.

Nederland tot in de puntjes beheersen

Allroad Logistics concentreert zich op transport binnen Nederland. Dat betekent een specialisatie in het eerder genoemde fijnmazige transport. Er bestaat geen straat in uw wijk of dorp waar Allroad Logistics niet kan komen. Of het nu om palletzendingen, pakketjes, wagenladingen of groupage gaat. Maar bezorgen is natuurlijk maar een aspect van transport. Allroad verzorgt ook opslag en handling en neemt daarmee zoals de naam doet vermoeden de hele logistieke keten op zich. Vanuit de vijf vestigingen in Echt, Weert, Veldhoven, Delft en Zwolle kan Allroad Logistics u altijd een vestiging in de buurt aanbieden.